5x Leuke Hotels Waar Honden Welkom Zijn

 1. Hotel de Witte Lelie in Antwerpen, België: Dit prachtige boetiekhotel verwelkomt honden van alle soorten en maten. Het hotel heeft een mooie binnentuin waar honden kunnen spelen, en er zijn verschillende parken in de buurt waar u met uw hond kunt wandelen.
 2. Grand Hotel Kronenhof in Pontresina, Zwitserland: Dit luxe hotel in de Alpen is niet alleen geschikt voor honden, maar biedt ook speciale diensten voor hen, zoals hondenoppas en -uitlaat. Er zijn tal van wandelpaden en wandelroutes in de omgeving waar u met uw hond kunt genieten van de prachtige natuur.
 3. Hacienda de San Rafael in Sevilla, Spanje: Dit prachtige hotel in de Andalusische heuvels heeft een eigen paardenstal en verwelkomt ook honden. Er zijn uitgestrekte tuinen waar honden kunnen rondrennen en er zijn verschillende stranden in de buurt waar honden zijn toegestaan.
 4. The Dylan Amsterdam in Amsterdam, Nederland: Dit boutiquehotel in het hart van Amsterdam is niet alleen stijlvol en elegant, maar verwelkomt ook honden. Er zijn verschillende parken in de buurt waar u met uw hond kunt wandelen, en het hotel biedt ook hondenuitlaatservice.
 5. Chewton Glen in Hampshire, Verenigd Koninkrijk: Dit luxe hotel aan de zuidkust van Engeland is perfect voor hondenliefhebbers. Het hotel heeft een eigen hondenspeelplaats en -tuin en biedt hondenoppas en -uitlaatdiensten. Er zijn tal van wandelpaden in de omgeving waar u met uw hond kunt genieten van de prachtige omgeving.

Een Weekendje Weg Lastig Als Je Een Hond Hebt?

Het kan inderdaad lastiger zijn om een weekendje weg te plannen als je een hond hebt, maar het is zeker niet onmogelijk. Er zijn veel accommodaties, activiteiten en bestemmingen die huisdieren verwelkomen. Hier zijn enkele tips om een weekendje weg met je hond te plannen:

 1. Zoek naar huisdiervriendelijke accommodaties: Veel hotels, resorts, Airbnb’s en vakantiehuizen bieden huisdiervriendelijke accommodaties. Controleer echter wel van tevoren of er beperkingen of extra kosten zijn verbonden aan het meebrengen van een huisdier.
 2. Plan activiteiten met je hond in gedachten: Zoek naar bestemmingen waar je samen met je hond activiteiten kunt doen, zoals wandelen, zwemmen of hondvriendelijke parken bezoeken.
 3. Neem alles mee wat je nodig hebt: Zorg ervoor dat je alle benodigdheden voor je hond meeneemt, zoals voedsel, water, een reismand, een hondenriem, een halsband met identificatie en eventuele medicijnen.
 4. Controleer vooraf de huisregels: Voordat je een accommodatie boekt, controleer je de huisregels om er zeker van te zijn dat je hond op het terrein is toegestaan en of er beperkingen zijn.
 5. Houd rekening met je hond tijdens de reis: Zorg ervoor dat je hond comfortabel is tijdens het reizen. Maak regelmatig stops voor pauzes en om hem uit te laten. Zorg ook voor voldoende water en voedsel voor onderweg.

Hier Kun Je Met Je Hond In Een Hotel Verblijven

Natuurlijk! Er zijn veel hotels die huisdieren, waaronder honden, verwelkomen als gasten. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Hotel Indigo in San Diego, Californië: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het beroemde Gaslamp Quarter en verwelkomt huisdieren van alle soorten en maten. Het biedt ook een gratis huisdierenservice voor wandelingen, voedsel- en waterkommen en hondenbedden.
 2. Kimpton Hotel Monaco in Portland, Oregon: Dit trendy hotel in het hart van Portland biedt huisdiervriendelijke accommodatie en voorzieningen, waaronder hondensnoepjes bij aankomst en gratis huisdierenservice voor wandelingen en uitlaten.
 3. Loews Coronado Bay Resort & Spa in San Diego, Californië: Dit resort aan het strand biedt speciale huisdiervriendelijke kamers en suites met toegang tot een eigen hondenstrand en een huisdierenspa.
 4. The Ritz-Carlton in Aspen, Colorado: Dit luxe hotel biedt huisdiervriendelijke accommodatie en voorzieningen, waaronder een huisdierenservice voor wandelingen en uitlaten, en hondensnoepjes en -bedden.
 5. Fairmont Le Château Frontenac in Quebec City, Canada: Dit iconische kasteelachtige hotel biedt huisdiervriendelijke accommodatie en voorzieningen, waaronder hondenbedden en -kommen en een huisdierenservice voor wandelingen en uitlaten.