Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel is een hotel dat zich bevindt op de luchthaven Amsterdam Schiphol, een van de grootste luchthavens van Europa. Het is een luxe hotel met 407 kamers en suites en is rechtstreeks verbonden met de luchthaventerminal.

Het hotel biedt een scala aan voorzieningen, waaronder meerdere restaurants en bars, een fitnesscentrum, een sauna en een 24-uurs businesscentrum. De kamers en suites zijn ruim en goed ingericht, met moderne decoratie, comfortabele bedden en high-speed internettoegang.

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel is een handige keuze voor reizigers die vroeg moeten vliegen of die laat in de nacht aankomen. Het bevindt zich op slechts een paar stappen van de luchthaventerminal, en er is een overdekte loopbrug die het hotel met de terminal verbindt.

Over het algemeen is het Sheraton Amsterdam Airport Hotel een geweldige optie voor degenen die willen verblijven in een comfortabele en handige locatie bij de luchthaven.

7 Redenen Om Voor Dit Hotel Op Schiphol Te Kiezen

  1. Gunstige locatie: Het hotel ligt direct verbonden met de luchthaventerminal, waardoor het een handige optie is voor reizigers die een vroege vlucht hebben of laat aankomen.
  2. Luxe accommodatie: Het hotel beschikt over 407 stijlvolle en goed ingerichte kamers en suites, waardoor u in comfort kunt ontspannen voordat u op reis gaat.
  3. Gemakkelijke toegang tot Amsterdam: De trein naar Amsterdam Centraal Station vertrekt regelmatig vanaf de luchthaven, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het stadscentrum.
  4. Fitnesscentrum en sauna: Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en sauna waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen voordat u op reis gaat.
  5. Eten en drinken: Het hotel heeft meerdere restaurants en bars waar u kunt genieten van een maaltijd of een drankje voordat u vertrekt.
  6. Vergaderruimtes: Als u op zakenreis bent, biedt het hotel vergaderruimtes en een 24-uurs businesscentrum om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.
  7. Vriendelijk personeel: Het personeel van het hotel staat bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid, waardoor uw verblijf aangenaam en zorgeloos wordt.

Members Van Het Marriot Bonvoy Programma Profiteren Van Extra Korting Op Park & Fly Arrangementen.

Dat klopt! Als lid van het Marriott Bonvoy loyaliteitsprogramma kunt u profiteren van extra kortingen op Park & Fly-arrangementen bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en andere Marriott-hotels in de buurt van luchthavens over de hele wereld.

Als onderdeel van het Park & Fly-arrangement kunt u uw auto veilig parkeren bij het hotel gedurende uw reis en profiteren van een overnachting in het hotel voordat u vertrekt of bij terugkomst. Leden van het Marriott Bonvoy-programma kunnen extra besparen op deze arrangementen, evenals andere voordelen zoals gratis Wi-Fi en late check-out.

Het Marriott Bonvoy-programma biedt verschillende niveaus van lidmaatschap, elk met zijn eigen set voordelen en privileges. Als u regelmatig verblijft in Marriott-hotels, kan het lidmaatschap van het programma u helpen besparen op uw reiskosten en profiteren van exclusieve voordelen en aanbiedingen.